Kvalitetssäkring

Kvalitetssäkring kan vara en avgörande faktor för företagets framtid. Genom en fokusering på kvalitet kan man nå, inte enbart bättre kvalitet, utan även bättre produktivitet, lönsamhet och trivsel. Kvalitetssäkring består av många delar och fokus för oss är maskinutrustning, arbetssätt och kvalitetskontroll/vision system.

 

Maskinutrustning

Att välja rätt typ av maskinutrustning med hög tillgänglighet, lite underhåll och till rätt pris är något vi vet är avgörande för att vara ledande i framtiden.

Arbetssätt

Att hitta rätt arbetssätt är viktigt för produktivitet, kvalitet och trivsel. Att tillsammans med ledning, operatörer, och leverantörer sätta kvalitetssäkring i centrum och jobba med ständiga förbättringar gör att man når högt uppsatta mål.

 

Kvalitetskontroll/vision system

Det finns olika kvalitetskontroller att säkra produktkvalitén med. Det är viktigt att välja rätt utrustning för produktkontroll som skall vara kostnadseffektiv men också garantera kvalitén. Det kan vara kompletta visionsystem, loggsystem, eller bara ett bra arbetssätt. För att t ex ta fram kompletta ”vision system” samarbetar WIP Consulting med bl.a. Optonova.


”Välkommen att fråga oss för ditt behov”

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.