Tjänster

Projektledning

Med många års erfarenhet att driva stora som små projekt kan vi erbjuda en kvalitativ projektledning för vad projektet kräver. Vi ser alltid till projektet och kundens bästa och jobbar därefter. Vi kan hjälpa till att ta fram projektplan, handlingsplan som möter uppsatta mål och krav.

Design

WIP Consulting kan designa hela fabriker, produktionslinjer eller bara en enkel applikation. Med den erfarenhet och kunskap vi har tillsammans med vårt 3D verktyg kan vi erbjuda kreativa och effektiva lösningar för er produktion.

 

Installation

WIP Consulting har egna installationstekniker för både el och mekanik. Vi har också goda samarbetspartners som vi jobbar med vid behov i stora projekt. Vi har möjlighet att hyra ut installationshjälp för långa projekt där ni behöver tekniker men också kortare jobb för någon dag.

 

Programmering

Då WIP Consulting har erfarna programmerare jobbar vi ofta på konsultbasis gällande bl.a. PLC, robot, HMI/OP-interface och databaser.

 

Idrifttagning

WIP Consulting har egna styr- och reglertekniker och erfarna tekniker för både el och mekanik som är viktigt för en effektiv och god igångkörning. Vid behov kan igångkörning köpas som en extra tjänst och vanligtvis går vi tillsammans igenom funktionsbeskrivningar och projektplaner för att genomföra ett bra projekt.

 

Utbildning

WIP Consulting har under många projekt ansvarat för utbildningen gällande funktion och säkerhetsutbildning. Utbildningen kan se ut på olika sätt och framställs normalt i samråd med kunden. Utbildningen börjar vanligtvis med att framställa en utbildningsplan som kunden godkänner för att sedan på ett kvalitativt sätt genomföra utbildningen.

 

CE-märkning

WIP Consulting erbjuder hjälp vid CE-märkning för både ny och gammal utrustning, stort eller litet projekt. Vi använder verifieringsprogram för att säkerhetsställa att riskanalys och beräkningar skall bli rätt från början.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.